Kapel aan de beek Pelgrimsviering

23 oktober 2024
We beginnen en eindigen in de Waalse kerk, tussendoor wandelen we in Park Sonsbeek
Aly Meijer gaat voor
Kapel aan de beek Pelgrimsviering

Woensdagdagochtend 23 oktober is er weer een Kapel aan de beek pelgrimsviering in de Waalse kerk, Gasthuisstraat 1 Dit keer over het thema: Leef je vragen. Welke vraag leeft in jou?

De kerk is open vanaf 9.00 uur om te kunnen genieten van de stilte. We beginnen met een meditatieve viering om 9.30 uur. Om 10.00 uur drinken we koffie/thee en is er tijd voor een verrassende kennismakingsvraag. Vanaf ongeveer een uur of 10.30 uur wandelen we deels in stilte, deels in gesprek, naar Park Sonsbeek. Bij de waterval krijg je een bezinnende vraag mee. De ochtend eindigt met een potluck-lunch, waarvoor iedereen die dat wil iets te eten meeneemt. 

Je kunt ook met een deel van het programma meedoen, bijv. alleen de meditatieve viering en/ of het koffiedrinken of pas aansluiten vanaf de wandeling om 10.30 uur of alleen de lunch. Alles is mogelijk.

Iedereen is van harte welkom! Opgeven graag, maar hoeft niet per se. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten, het richtbedrag hiervoor is 5 á 10 euro.