Kerstmuziek en verhalen

19 december 2023
19:30 - 20:30
Waalse kerk
Kerstmuziek en verhalen

Dinsdag 19 decemberKerstmuziek en -verhalen in de Waalse Kerk

De Waalse Kerk (LÉglise Wallonne) en coöperatieve boekhandel Het Colofon nodigen alle Arnhemmers uit op dinsdag 19 december voor een mooi kersprogramma in de Waalse Kerk. Met muziek en verhalen bij kaarslicht en heerlijke glühwein na afloop. Iedereen is welkom, de avond is vrij toegankelijk.

Het programma

Harpiste Heleen Venekamp en hoboïste Lidia van der Vegt hebben een warm en divers muziekprogramma samengesteld. Zo spelen ze een kerstmedley bestaande uit bekende kerstliederen, Greensleeves maar ook muziek van Erik Satie (Gymnopédie 1 en 3), D. Cimarosa (Hoboconcert in C, deel 3), Bach en Bernard Andrès (Algues).

De muziek laat zich prachtig combineren met verhalen en gedichten, geselecteerd en voorgelezen door medewerkers van boekhandel Het Colofon. Zo draagt Walter Jansen het verhaalDe vierde wijze voor. Lotte Nagengast leest een verhaal van Toon Tellegen over de vuurvlieg. Roelke Aalderink koosenkele gedichten over ‘het begin’. Daarnaast zullen nog een aantal spreuken en gedichten voorgedragen worden.

Na afloop staat de glühwein klaar.

Praktische informatie

Dinsdag 19 december

19.30-20.30 uur (inloop 19.00 uur)

De Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1, Arnhem

Vrij toegankelijk