Startzondag

De eerste zondag in september, 3 september 2023, is de startzondag, de eerste viering na de zomervakantie. Deze begint om 10 uur in de Waalse kerk. Tijdens de dienst gaan we met elkaar in gesprek over het jaarthema ‘Geloven beweegt ons’. We collecteren voor de hulp aan mensen in Sri Lanka, waarover u hebt kunnen lezen in het laatste GemeenteNieuws. Philip en Gerard zullen erover vertellen. 

Na de koffie en thee gaan we, met wie dat wil, lunchen bij Landerij de Park in de buurt van Elst. Het restaurant waar we lunchen heet DROOM! de Landerij. Hopelijk is het mooi weer, zodat we ook buiten nog vanalles kunnen doen. 

In het Park kunnen we namelijk genieten van het kunstwerk The Colorfield Performance! Kunstenaars uit binnen- en buitenland werken samen aan één groot kleurrijk kunstwerk op het Evenemententerrein aan De Park. Bij Landerij De Park kun je ook op ontdekkingstocht gaan: o.a. de tuin verkennen, het struinpad lopen, via het labyrint kun je naar het waterrad wandelen en je kunt leren over de natuur bij de bijenkasten en de vlindertuin. Bij de kinderboerderij mag je dieren aaien en knuffelen.
Neem dus je (klein)kinderen, vriend, vriendin, (schoon)vader en/of (schoon)moeder mee en ontdek wat er allemaal te beleven valt bij Landerij de Park en geniet in het restaurant van elkaars gezelschap. Iedereen is welkom!


Als je mee wilt lunchen, geef je dan tot een week van te voren op, uiterlijk 26 augustus, bij Diny Wouda, penningmeester@doopsgezindenarnhem.nl . Geef ook aan of je speciale wensen hebt wat betreft dieet/ allergie, waar rekening mee gehouden moet worden.